tag:blogger.com,1999:blog-6686034914534610174.post3297369009374393281..comments2023-10-22T10:22:07.586+02:00Comments on SMAKI FRANCJI współczesna kuchnia francuska: MARAKUJA I MANGO POD BEZOWĄ PIERZYNKĄSMAKI FRANCJI współczesna kuchnia francuskahttp://www.blogger.com/profile/03868943167477105353noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6686034914534610174.post-34469324529342075022017-07-12T12:29:12.580+02:002017-07-12T12:29:12.580+02:00Serdecznie dziękuję Magda! Gorąco polecam ten dese...Serdecznie dziękuję Magda! Gorąco polecam ten deser, jest naprawdę lekki i pyszny!SMAKI FRANCJI współczesna kuchnia francuskahttps://www.blogger.com/profile/03868943167477105353noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6686034914534610174.post-66370760777545114292017-07-12T11:04:16.688+02:002017-07-12T11:04:16.688+02:00Bardzo apetyczny lekki deser, idealny na lato :)Bardzo apetyczny lekki deser, idealny na lato :)Magdahttps://www.blogger.com/profile/08003147798997668547noreply@blogger.com