tag:blogger.com,1999:blog-6686034914534610174.post8248909238282874774..comments2023-10-22T10:22:07.586+02:00Comments on SMAKI FRANCJI współczesna kuchnia francuska: SPAGHETTI Z RUKOLĄ I RICOTTĄSMAKI FRANCJI współczesna kuchnia francuskahttp://www.blogger.com/profile/03868943167477105353noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6686034914534610174.post-15656540655414094812016-03-31T20:46:07.442+02:002016-03-31T20:46:07.442+02:00Witaj Łukasz,
Pięknie dziękuję za miły komentarz,...Witaj Łukasz, <br />Pięknie dziękuję za miły komentarz, tym bardziej, że dopiero zaczynam «blogować », więc miło jest otrzymać komentarz od kogoś dużo bardziej doświadczonego, kto w dodatku prowadzi tak piękny blog kulinarny!<br />Z orzechami jeszcze tego dania nie próbowałam, ale wydaje mi się, że to fajny pomysł, następnym razem dodam orzechy. Uważam, że mężczyźni mają w kuchni na ogół więcej fantazji niż kobiety i nie boją się improwizować i próbować różnych nowych połączeń smakowych.<br />A ja dzisiaj zajrzałam do twojego bloga i zamierzałam też skomentować twoją niezwykle oryginalną „kanapkę inżyniera”, bardzo oryginalny pomysł i prezentacja!<br />Pozdrawiam<br />Angie <br />SMAKI FRANCJI współczesna kuchnia francuskahttps://www.blogger.com/profile/03868943167477105353noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6686034914534610174.post-32791162112976660572016-03-31T20:00:59.049+02:002016-03-31T20:00:59.049+02:00Świetny pomysł na obiad! Jako makaroniarz jestem a...Świetny pomysł na obiad! Jako makaroniarz jestem absolutnie zachwycony! Mimo, że te składniki goszczą u mnie na co dzień w kuchni, to nigdy bym nie wpadł, żeby stworzyć z nich taką pastę. Skuszę się na pewno i dorzucę chyba jeszcze orzechy włoskie, bo coś czuję, że będą świetnie pasować. :)Łukasz Majchrowskihttps://www.blogger.com/profile/06959691281598831229noreply@blogger.com